Any I

Tot ha canviat (¿?) ja sóc universitari

La meva foto
Nom:
Ubicació: BCN, BCN

Qui volgui saber de mi... només ha de preguntar.

dissabte, d’octubre 01, 2005

Blink

Bones!!
Doncs que dir sobre l'assignatura de noves tecnologies... explicaré diverses coses que hem après del blink.
Abans de tot dir que el blink només podem accedir a través d'un nom d'usuari i la seva contrasenya i que això ho poseeix les persones vinculades a Blanquerna. Cada persona que hi accedeix té les seves carpetes personals per guardar qualsevol arxiu. També tenim amb el blink una adreça electrònica exclusiva de blanquerna, vull dir que és xxx@blanquerna.url.edu
Dintre del nostre blink també hi trobem una bolsa de treball exclusiva de blanquerna. També cada persona té grups, on està apuntats, de moment aquests només són les assignatures a les quals estem matriculats. En tots els grups com a mínim hi ha l'opció d'usuaris on podem veure els nostres companys de classe. Cada professor pot afegir diferents opcions com és la Cartellera, Fòrum, Web i Carpetes.
Finalment dir que el blink també té una opció directe a la biblioteca, a actualitat, a un cercador de persones, al directori de centres blanquerna.
Bé avui he explicat una mica sobre el blink, segurament m'hauré deixat alguna coseta i també hagués pogut ampliar la informació però de moment ho deixo aquí.
Una abraçada!!